Friday, October 4, 2013

Miks ei tasuks endast alastipilte telefoni jätta

Ajapikku muutus Karl aina julgemaks ning ühel päeval, kui ma temaga ei olnud rääkima läinud terve päev, esitas ta mulle ultimaatumi (muidugi naljaga): ma kas saadan talle seksika pildi või ta on surmani solvunud.
Loomulikult seisin mina kohe peegli ette ja klõpsasin endast maitseka, kuid samas võrdlemisi kuuma allurites pildi.

Ühel õhtul aga kutsusin ma Karli enda juurde peole. Kui kell hakkas juba sinnamaale jõudma, et kõik sõbrad (ja mina) olime parajasti svipsis, avaldas meile oma kohaletulekuga au Karl, kes täiesti kainena uksest sisse astus ja ütles, et tuli ainult korraks läbi ning on autoga.
Well... see ei olnud küll just minu hiilgehetk, sest peol peavad ikka kõik inimesed olema võrdselt purjus. Õhtu päädis sellega, et mu sõbranna kogemata koperdas mulle otsa, kui ma pudelist vett jõin ja pool pudelit vett lendas lihtsalt Karlile kaela, kes ei saanud arugi, miks ma ta läbimärjaks kallasin.
Lisaks üks mu sõber röövis alatult mu telefoni, vaatas mu pilte ja siis naeris kõva häälega, et ma olen pornostaar.

















Kirusin mõttes oma lolle sõpru, kes mind cockblockivad ja arvasin, et Karl ei räägi minuga enam ilmselt kunagi, aga järgmisel päeval tuli ta hoopis välja avaldusega, et hakkab vist minusse armuma.
Ja mina temasse.

2 comments:

  1. Iga päev vaatan, kas oled juba uue postituse teinud :))

    ReplyDelete
  2. Ei taha ebaviisakas ega nõudlik olla, aga kui nii põnevat blogi kirjutama hakata, siis palun anna teada, kas jätkad või jätad pooleli, sest iga päev siia chekkida ja mitte midagi uut leida tekitab üsna suurt pettumust :)

    ReplyDelete